TechAdvies

Ontdek de beste TV bij Coolblue.

Op zoek naar een nieuwe tv? Eėn adres Coolblue! Coolblue is de tv winkel bij uitstek. Hun ruim aanbod aan televisies 8n elke prijsklasse, gecombineerd met een uitstekende klantenservice en snelle levertermijn, maakt van Coolblue

Ontdek de beste tv’s bij Coolblue

Welke tv past bij mij? Coolblue’s keuzehulp 

De tv specialisten van Coolblue hebben enkele handige vragen voor je samengesteld. Beantwoord enkele korte vraagjes en je weet direct welke tv er bij je past. Heel erg handig.

Coolblue TV app

Wil je, voor je de tv aankoopt, zien hoe de tv in jouw woonkamer past? Download dna vliegensvlug de Coolblue app en tover jouw toekomstige tv direct in je woonkamer. Geen verrassingen en je krijgt een heel realistisch en correct beeld van hoe jouw woonkamer eruit zal zien.

Coolblue tv’s van Samsung 

Coolblue biedt verschillende tv merken aan in hun aanbod. Samsung is een van de grootste aanbieders van tv. Ze zijn dan ook goed vertegenwoordigd in het aanbod van Coolblue. 

Tv’s in alle formaten

Of je nu op zoek bent naar een kleine tv of eerder een grote tv (45, 50, 55 of 60 inch), bij Coolblue heb je het allemaal! 

Waarom je tv kopen bij Coolblue?

Coolblue is de grootste verkoper van tv’s in Nederland en België. Hun webshop geeft je alle nodige uitleg om de juiste tv (die bij je past ) te kopen. Daarnaast bieden ze een super snelle levering aan en hebben ze de beste klantenservice.