TechAdvies

Tv als schilderij gebruiken

Wil je dat je televisie meer betekent dan enkel als beeldbuis voor een gezellige avond? Wil je hem ook gebruiken als schilderij gebruiken? Dan hebben we hieronder de beste tv’s voor je geselecteerd.

Tv als schilderij gebruiken

Niet alle televisies zijn geschikt om als schilderij te gaan gebruiken.

Samsung The Frame

Samsung lanceerde in 2017 de eerste versie van hun The Frame model. De TV won de CES 2017 Innovations Award. Het revolutionaire aan dit toestel is dat het toestel je woonkamer kan opfleuren met een uniek schilderij.

Kies zelf welke sfeer je woonkamer moet uitstralen en welke kunstwerk weergegeven moet worden op je televisie terwijl deze uit staat.

Voordelen van een TV als schilderij

Je woonkamer wordt met deze televisie een stuk rijker. Kies zelf het kunstwerk die moet weergegeven op je televisie.

Verander regelmatig het schilderij die je wil weergeven zonder geld uit te geven. Kies uit de mogelijke schilderijen aangeboden door Samsung of kies een eigen foto.

De prijs van The Frame is ook een voordeel. Deze revolutionaire tv van Samsung behoort niet meer tot het duurdere segment van televisies. Terwijl je toch ook een zeer kwalitatieve tv aankoopt!

Nadelen van een TV als schilderij

Je televisie als schilderij gebruiken heeft jammer genoeg ook enkele nadelen. Wanneer er een normale televisie uit staat, dan gebruikt deze geen of amper stroom.

Wil je graag een schilderij weergeven, dan zal je tv meer stroom verbruiken.