TechAdvies

Beste soundbar voor muziek of tv

Het is niet eenvoudig om een soundbar te kiezen. De keuze is enorm groot. Of je nu op zoek bent naar een soundbar voor muziek of voor tv, we helpen je graag in je zoektocht naar de soundbar die bij je past.

Beste soundbar voor muziek of tv

Er zijn heel wat merken die soundbars aanbieden. Veel soundbars kan je ook gaan uitbreiden met een surround systeem. We hebben ons gefocust op de beste soundbars voor muziek of tv zonder surround systeem.

De beste soundbar: Sonos Arc

De beste soundbar van dit moment voor muziek en tv is de Sonos Arc. Voeg deze soundbar toe aan je tv en geniet van beter geluid bij het kijken van tv of muziek.

Ontdek de Sonos Arc >

Runner up: Harman Kardon Citation Multibeam 700

Een alternatief voor de Sonos Arc is de Harman Kardon Citation Multibeam 700. Harman Kardon heeft in de citation reeks een superieure soundbar op de markt gebracht. Het grote voordeel van de Multibeam 700 ten opzichte van de Sonos Arc is de aanwezigheid van bluetooth waarmee je je smartphone met de soundbar verbindt.

Ook het prijskaartje geeft wat extra punten aan de Harman Kardon Multibeam 700

Ontdek de Harman Kardon Citation Multibeam 700 >

Veelgestelde vragen over soundbars

Welke soundbar is de beste voor muziek?

Er zijn enkele aanraders als je op zoek bent naar de beste soundbar voor muziek. Met volgende soundbar ben je zeker van goede muziekkwaliteit.