TechAdvies

Zo krijg je korting op de Remarkable 2

In onze review van de Remarkable 2 tablet kon je al lezen dat wij het toestel zeker aanbevelen. Zie het wel niet als een gewone tablet zoals de iPads of één van de vele Android tabletten. Maar als een echt werkinstrument om notities op te nemen. Aan het toestel hangt een stevig prijskaartje. Maar wist je dat je met korting de Remarkable 2 kunt aankopen? Hoe? Dat lees je hieronder.

Koop de Remarkable 2 tegen de beste prijs >

Remarkable 2 met korting

Kortingscodes of iets dergelijks ga je niet terugvinden voor de Remarkable 2. Maar ze geven ambassadeurs (mensen die de Remarkable tablet promoten) wel de mogelijkheid om hun aanhang de tablet met korting aan te schaffen. Dit in de vorm van referral korting.

Koop je de tablet via een referral link (zoals deze), dan profiteer je van 40 EURO korting op de Remarkable 2. Dit verlaagt de drempel om de Remarkable 2 tablet aan te schaffen!

Remarkable pen kopen of niet?

Bij het aanschaffen van de Remarkable 2 raden ze je direct aan om een pen bij te kopen. Voor ons is de meerprijs voor de Marker Plus pen het niet waard. De gewone pen is meer dan genoeg. Daarnaast zijn er ook nog enkele alternatieve pennen die compatible zijn met de Remarkable 2.