TechAdvies

Smartphones die tegen een stootje kunnen

Ben jij iemand die vaak je smartphone vaak laat vallen? Of werk je in extreme toestanden? Een ongeluk is snel gebeurd. Investeer dan slim je geld in een smartphone die tegen een stootje kan. We hebben heel wat toestellen bekeken. En hieronder vind je de smartphones die tegen een stootje kunnen terug.

Ruggedized smartphones

De Ruggedized (of rugged) smartphone zijn bestand voor extreme situaties. Ze zijn stof- en waterdicht en kunnen tegen een zwaar stootje. Deze smartphones zijn ideaal voor op bouwwerken.

De beste rugged smartphones

Nokia XR20

De Nokia XR20 is gemaakt voor extreme omstandigheden. Met de IP68 certificering is het water- en stofbestendig. Hij is gemaakt volgens militaire normen zodat het toestel veel kan verdragen. Eens laten vallen? Geen probleem voor de Nokia XR20!

  • 6,67 inch scherm
  • Android One (Updates zeker tot 2025)

Meer info & prijzen >

Cat S62 pro

De Cat S62 Pro is een robuuste smartphone met een lange batterijduur, klein formaat en warmtesensor. De Cat S62 pro beschikt over een klein scherm (5,7 inch) maar is des te steviger en kan in elke weersomstandigheid gebruikt worden. In zijn prijsklasse niet de smartphone met de beste specificiaties maar wel met de beste bescherming.

  • 5,7 inch scherm
  • Android 10
  • Batterij: 2 dagen

Meer info & prijzen >

Samsung Galaxy Xcover 5

Meer info & prijzen >

Rugged smartphone hoesje

Een andere optie is om een rugged smartphone hoesje te kiezen. Voor de populairste smartphones zoals de iPhone 13 of Samsung S21 zijn niet de sterkste smartphones (en kunnen zelf niet tegen een stootje). Maar een rugged smartphone hoesje is wel een ideale oplossing.

  • Ideaal voor iedereen die vaak zijn smartphone laat vallen.
  • Let op: rugged smartphone hoesjes maken je smartphone niet altijd water- en stofdicht

Ontdek de beste rugged smartphone hoesjes