TechAdvies

Starterspakket Philips Hue

Wil je graag slimme verlichting van Philips Hue in je huis gebruiken? Dan raden we iedereen aan om te beginnen met een starterspakket van Philips Hue.

Starten met Philips hue – wat heb je nodig?

Om te kunnen starten met de slimme lampen van Philips heb je enkele dingen nodig:

Hue Brigde

De Philips Hue Bridge is het kloppend hart van je slimme verlichting. Je Bridge stuurt je slimme verlichting aan. Je kan automatische routines instellen zodat je slimme verlichting werkt zoals jij het wil.

Gratis Hue app

Om de Hue Bridge te kunnen instellen heb je de Hue app nodig (beschikbaar voor Android en iPhone). Via de Hue app kan je je slimme verlichting bedienen of automatische routines gaan instellen.

Via je Philips Hue app kan je ook van buitenaf (wanneer je niet thuis bent) je lampen bedienen. Hiervoor moet je je Bridge koppelen aan je Philips Hue account.

Philips Hue lamp

Zonder een Philips Hue lamp heb je natuurlijk geen slimme verlichting. In je starterspakket zit normaal de Philips Hue bridge en je slimme Hue lamp.

Hue netwerk

Je slimme verlichting werkt draadloos via hun eigen Hue netwerk. Je sluit je Hue bridge aan op je wifi netwerk. Deze zorgt er ook voor dat je Hue lampen (eenmaal gekoppeld met je Bridge) ook via het netwerk verlopen.

Vergroot je netwerk

Het handige aan de Hue verlichting is dat ze ervoor zorgen dat je netwerk / bereik telkens vergroot. Het startpunt is de Bridge. Vervolgens kunnen de Hue lampen het signaal opnieuw versterken.

Lampen die ver van je Bridge staan, kunnen via andere Hue lampen (die dichter staan) alsnog verbinden met de Bridge.

Starten met Hue – eenvoudige installatie

De Philios hue installatie is zeer eenvoudig. In het starterspakket zitten de nodige handleidingen om je slimme lampen te installeren.

De installatie van je Hue starterspakket ziet er zo uit:

  1. Begin met het installeren van de Hue app
  2. Installeer de Bridge
  3. Hang je Hue lampen op

Waarom kiezen voor een starterspakket?

In de Hue starterspakket zit alles wat je nodig hebt om je Hue lampen te bedienen. Een Hue bridge en één of meerdere slimme lampen.

De starterspakketten van Hue zijn ook voordeliger dan wanneer je alles apart zou kopen!