TechAdvies

Vaatwastablet in je wasmachine? Het werkt!

Je kent ze wil, de tips van tante Kaat. Handige do het zelf en huis tuin keuken tips om iets gedaan te krijgen. Een vaatwastablet in je wasmachine is net ook zo eentje. Is je wasmachine vuil of stinkt hij, dan kan een vaatwastablet de oplossing zijn.

Bekijk hier welke vaatwastabletten je nodig hebt >

Wasmachine schoonmaken met een vaatwastablet

Elk toestel heeft af en toe onderhoud of reining nodig. Hetzelfde geldt voor je wasmachine. Door het gebruik van wasmiddel, het beperkte waterverbruik en steeds lagere temperaturen moet je extra aandachtig zijn op het onderhoud van je wasmachine.

Een handige tip om je wasmachine weer schoon te maken is het gebruik van een vaatwastablet. Combineer een vaatwastablet met een heet programma (zonder kledij). Deze combinatie zorgt ervoor dat het zichtbare en onzichtbare vuil verwijderd wordt.

Tip van Coolblue

Geloof je ons niet? Geen probleem! Zelfs de mensen van Coolblue geven je deze handige tip om je vaatwas te reinigen of aanwezige stank te verwijderen.

Welke vaatwastabletten in wasmachine?

Je vraagt je nu waarschijnlijk af welke vaatwastabletten je in je wasmachine mag stoppen? We raden deze vaatwastabletten aan!

Hoe frequent moet je vaatwastabletten in je wasmachine stoppen?

Het antwoord is hier heel verschillend afhankelijk van de bron die je raadpleegt. Sommigen zeggen bij elke wasbeurt. Maar dit vinden we overdreven. Zelf passen we dit toe op het moment dat de wasmachine een slechte geur begint te geven.