TechAdvies

Must have tools voor Digital Nomads / Workation

Digital Nomads werken locatie onafhankelijk. De meeste Digital Nomads verblijven voor een langere periode op een leuke locatie om daar te gaan werken. Hun job kunnen ze vanop elke locatie uitvoeren zolang ze maar een deftige internet verbinding hebben. We hebben de must have tools verzameld voor alle Digital Nomads.

Tools voor Digital Nomads of Workation

Digital Nomads is een term die al een tijdje in gebruik is. Het refereert naar een nomaden bestaat waarbij je steeds op reis bent en vaak van locatie verandert. Maar Digital Nomads verblijven langer op één locatie om van daaruit hun job uit te oefenen.

Sinds de Corona Pandemie is de term Workation ook geïntroduceerd. Beide zijn zeer gerelateerd. Tijdens een workation ga je voor een korte periode naar een leuke locatie. Denk aan warmere oorden tijdens de wintermaanden. Tijdens je Workation huur je bvb een vakantiehuisje. Tijdens de werkuren ben je aan het werk. Buiten de werkuren geniet je van een echt vakantiegevoel.

We hebben de must have tools verzameld voor alle Digital Nomads.

Krisp – Filter achtergrondgeluiden weg!

Krisp is geen bekende tool. Deze kleine must have tool zal je werk als digital nomad voor een stuk verlichten. Heb je als Digital Nomad veel online meetings maar ook last van achtergrondlawaai op jouw locatie? Dan is Krisp dé tool die je nodig hebt. Krisp filtert via AI de achtergrondgeluiden weg. Jouw meetingpartner zal super tevreden zijn!

Gebruik Krisp helemaal gratis >

Google Drive (Docs / Spreadsheets / Presentation)

Asana als Project Management tool