TechAdvies

Mobile Vikings review – onze ervaringen

Mobile Vikings is een telecom operator in België sinds 2008. Hun missie was om mobiel internet betaalbaar en toegankelijk te maken. Ze wilden & willen nog steeds de grote spelers uitdagen en mobiel internet voor iedereen beschikbaar maken. Sinds de start is er al veel veranderd. Zijn ze het overwegen waard? Schakel jij binnenkort ook over naar Mobile Vikings of toch niet? Ontdek onze Mobile Vikings reviews & beslis gewoon zelf 🙂

Wie/wat is Mobile Vikings?

Mobile Vikings is een virtuele mobiele netwerk provider. Ze hebben geen eigen infrastructuur maar werken sinds 2022 via het Proximus netwerk. Initieel onder het Base netwerk, later onder het Orange netwerk.

Raden we Mobile Vikings aan?

Voor diegene die direct willen weten of Mobile Vikings een betrouwbare partner is. Hier kunnen we alleen maar volmondig JA op antwoorden. We zijn al meer dan 10 jaar gelukkige klant bij Mobile Vikings. Zoek jij een nieuwe provider? Dan kunnen we je Mobile Vikings alleen maar aanraden!

Ook overtuigd? Vraag vandaag nog je simkaart aan!

Gratis bellen, smsen en internetten dankzij Viking Deals

Eén van de redenen, naast een stabiel / degelijk netwerk (wat misschien wel het belangrijkste is van een mobiele telecom provider), kan je ook heel eenvoudig je gratis herladen. Dankzij de vele Vikings Deals kan jij Viking Punten verzamelen om nadien je telecom factuur mee te betalen.

Spaar je genoeg punten, dan kan je zelfs je volledige factuur ermee betalen.

Beste netwerk van België

Sinds 2022 maakt Mobile Vikings gebruik van het Proximus netwerk dat al jaar & dag hét beste mobiel netwerk is van België. De ruime & goede dekking om te bellen, sms’en en internetten & de groeiende 5G dekking, zorgt ervoor dat Mobile Vikings echt een aanrader is!

Directe klantenservice

Ook een unicum in België is dat de klantenservice van Mobile Vikings wél bereikbaar is. Heb je een vraag, een probleem of wil je gewoon even bellen? De klantenservice neemt effectief snel de telefoon op!