TechAdvies

Gratis YouTube muziek downloaden

YouTube is de populairste videostreaming website ter wereld. Naast heel wat entertainment staan er ook veel muziek video’s op Youtube. Wil je gratis YouTube muziek downloaden en offline kunnen genieten van jouw favoriete songs of sets? Dan is deze post voor jou!

Eenvoudig Youtube muziek downloaden

YouTube is de gratis streamingdienst van Google. Dagelijks worden er genoeg video’s online gezet die je nooit in één leven kunt bekijken. Door het grote aanbod & actieve YouTubers, werd YouTube de 2e grootste zoekmachine ter wereld. YouTube is ook hét platform waar artiesten ook vaak hun muziek(video’s) als eerste op lanceren en met véél succes!

Omdat YouTube zoveel muziek bevat om te streamen, wil jij een manier om gratis YouTube muziek te kunnen downloaden. En die is er!

YTMP3.cc

Onze favoriete tool om gratis muziek te downloaden van YouTube is YTMP3.cc. Je kunt er heel eenvoudig muziek downloaden. Kopieer de YouTube link, plak deze in het voorziene veld op YTMP3.cc en laat de video converteren naar mp3. Eenmaal klaar (binnen enkele seconden) kan je eenvoudig je favoriete muziek gratis downloaden.

https://ytmp3.cc/

Converto

Een andere goedwerkende tool is Converto. Het principe is identiek als YTMP3.cc. Kopieer & plak de YouTube link, converteer de video & download de MP3 versie van je video.

https://www.converto.io/

YouTube music

Wil je ten volle kunnen genieten van alle muziek die op YouTube te vinden is? Maak dan gebruik van YouTube music

Muziek downloaden. Mag het wel?

Google stelt alles in het werk om bovenstaande tools te gaan blokkeren. Het zorgt er namelijk voor dat er minder bezoekers op hun website zitten & ze dus ook minder inkomsten kunnen krijgen dankzij advertenties. Daarnaast is er ook de legale vraag. Mag je YouTube muziek downloaden? Heel wat muziek is copyright beschermd.

Via deze post willen we jullie niet aanmoedigen om illegaal muziek te downloaden. Het is louter een oplijsting van de mogelijkheden. We zijn op geen manier verantwoordelijk voor het illegaal downloaden van muziek!