TechAdvies

Coolblue Chromebooks – Acer, HP of Samsung? Coolblue’s keuze

Op zoek naar een nieuwe chromebook? Bij Coolblue heb je een ruim aanbod aan chromebooks van verschillende merken zoals Acer, Samsung en HP. Weet je niet welke chromebook bij je past? Bekijk dan zeker coolblue’s keuze.

Ontdek de beste Chromebooks bij Coolblue

Chromebooks van Acer, Samsung of LG bij Coolblue

Als je over Chromebooks spreekt, dan zijn er enkele merken die vaak naar boven komen. Merken zoals Acer en Samsung hebben hun eigen assortiment aan chromebooks die je online bij Coolblue kunt terugvinden.

Wat zijn chromebooks nu juist?

Chromebooks zijn laptops die werken met het chromium os besturingssysteem van Google. Een licht besturingssysteem die laptops met beperkte specificaties toch heel goed laat werken. Waardoor de prijs direct ook een heel stuk lager ligt.

Chromebooks zijn ideaal voor mensen die niet veeleisend zijn op hun laptop. Surfenw video’s bekijken op YouTube of Netflix, mails ontvangen en versturen en documenten maken. 

Op een chromebook kan je niet alle programma’s installeren. Via hun eigen app store kan je wel populaire toepassingen downloaden.

Voor wie zijn Chromebooks geschikt?

Chromebooks zijn de ideale instap laptops voor kinderen. Door hun beperkte kostprijs en toch veel mogelijkheden, maakt van de chromebook de perfecte goedkope laptop 

Chromebooks worden vaak in scholen gebruikt in de lagere school.

Chromebooks coolblue’s keuze

Weet je niet welke chromebook bij je past? Bekijk dan de coolblue’s keuze. De chromebook specialisten bij coolblue hebben een lijst samengesteld met de chromebooks die zij aanbevelen en met de reden waarom. Met de chromebooks uit coolblue’s keuze doe je zeker geen miskoop.