TechAdvies

Beste MacBook voor studenten

Apple producten zijn populair bij studenten. Het zijn namelijk innovatieve producten en zijn zeer degelijk. De MacBooks (zeker de MacBooks met M1 chip) bieden een lange batterijduur.

Ontdek de beste Macbooks voor studenten >

De juiste MacBook voor de juiste student

Niet elke student is gelijk. Afhankelijk van je opleiding heb je een andere MacBook nodig. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste MacBook.

MacBook met M1 chip

De nieuwste MacBook met Apple’s eigen M1 chip is een aanrader. Ben je op zoek naar een MacBook, controleer dan goed dat je een versie aankoopt die een eigen M chip heeft.

Schermgrootte

Schermgrootte is ook een belangrijk element voor studenten. Kleinere Macbooks hebben de voorkeur op de grotere, zeker als je hem dagelijks moet heen en weer sleuren naar school/unief.

TIP: Kies een 13-inch Macbook en breidt dit uit met een aparte monitor op je kot of bureau.

MacBook Air of MacBook Pro?

De meeste studenten zullen met de nieuwe MacBook Air (met M1 chip) genoeg hebben om hun studies af te werken. Je profiteert van een lange batterijduur, zeer krachtige MacBook, stabiel, … Volg je een studie in grafische beeldvorming (fotografie, videobewerking, architect, ..) of als programmeur, dan is een MacBook Pro een betere keuze.

Apple studentenkorting

Studenten kunnen bij Apple genieten van een mooie studentenkorting op MacBook en iPads. Een extra reden om dus voor een MacBook te kiezen.

Ontdek alles over de Apple studentenkorting >

Beste Macbook voor school

heel wat studie-richtingen en scholen verkiezen het gebruik van MacBooks. Contacteer zeker je school als ze bepaalde vereisten opleggen. Zeker in opleidingen als grafisch vormgever, fotograaf, videobewerker of developer kunnen er speciale specificaties nodig zijn

Waarom kiezen studenten voor een macbook?

Studenten kiezen vaak voor een MacBook air of pro omdat ze eenvoudig mee te nemen zijn naar de les of tijdens het pendelen. Ze beschikken over een lange batterijduur en zijn zeer betrouwbaar.