TechAdvies

Draadloze oortjes die niet uitvallen!

Je kent het wel. Je hebt draadloze oortjes in en ze vallen continue uit. Tijdens het wandelen, sporten of gewoon tijdens de afwas? Ben je op zoek naar draadloze oortjes die niet uitvallen? Wij hadden het probleem ook en zochten de beste oortjes die zeker niet uit je oor vallen.

De beste oortjes die niet uitvallen: Beats Powerbeats pro

Oortjes die niet uitvallen tijdens het sporten

Tijdens het sporten is het heel belangrijk dat je oortjes goed blijven zitten. Je wil niet continue je oortjes terug dieper in je oor steken. Het stoort je tijdens het sporten en vergroot de kans dat je je oortjes gewoon verliest.

Kies oordopjes met een haak

Draadloze oortjes met een haak garanderen dat je oortjes niet zullen uitvallen tijdens het sporten. Enerzijds blijven de oordoppen zitten in je oor maar de extra oorhaak zorgt ervoor dat ze zelfs tijdens het sporten gewoon op hun plaats blijven zitten.

Voordelen van volledig draadloze oortjes

Volledig draadloze oortjes bieden heel wat voordelen. Geen last van kabels langs je lichaam naar je smartphone. Maar volledige vrijheid zodat elke actie probleemloos kan. Ongeacht waar je je smartphone ook gaat opbergen (op je arm, in je zak, …)

Budget oortjes die niet uitvallen

Onze favoriete draadloze oortjes die zeker niet uitvallen tijdens het sporten zijn de Beats Powerbeats Pro. Ben je eerder op zoek naar een budget oplossing? Kies dan voor de Aftershokz OpenMove of de JBL Endurance Sprint

De beste draadloze oortjes

Als je ons vraagt wat de beste draadloze oortjes zijn van dit moment? Dan zeggen we met veel overtuigen de Apple Airpods Pro. Zeker voor de iPhone gebruikers zijn de Airpods Pro een echte meerwaarde. Maar ook Android gebruikers kunnen genieten van de superieure kwaliteit van de Airpods Pro.