TechAdvies

GoPro kopen? Welke GoPro past bij jou?

De action camera’s van GoPro zijn al jaar en dag de beste actiecamera’s op de markt. Elk jaar lanceert GoPro een nieuwe reeks camera’s. Welke GoPro moet je kopen? We helpen je graag bij je zoektocht naar de GoPro die bij je past.

In het kort: Welke GoPro kopen?

De beste GoPro: GoPro Hero Black 10

GoPro kopen – waar moet je op letten

Ga niet zomaar naar de winkel om een action camera te kopen. Qua naam verschillen de GoPro’s misschien niet zo veel. Maar qua mogelijkheden en specificaties zijn er wel degelijk verschillen. Voor je een GoPro aankoopt, let je beter op volgende zaken:

verwijderbare batterij

De batterij is nog steeds het grootste probleem bij een actiecamera. Je kan geen uren filmen met 1 batterij. Daarom is het wel belangrijk dat je een GoPro kiest met een verwijderbare batterij zoals de GoPro Hero 10 black.

Beeldstabilisatie

Zoals de naam het al zegt, gebruik je een actiecamera tijdens een actie zoals mountainbiken, surfen, hiken, zwemmen. Allemaal acties waar er veel beweging bij komt.

Welke GoPro moet.je nu kopen?

Welke Gopro nu het beste bij je past, hangt van verschillende factoren af. Enerzijds je budget en anderzijds voor welke doeleinden je de GoPro gaat gebruiken.

Onze tip: koop het laatste model: GoPro hero 10.